Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

 

 

.: Dôležité poznatky, ktoré by ste mali vedieť

 

Príprava a réžia každej svadobnej recepcie, alebo párty je absolútne nevyhnutná. Zastávame názor, že je dôležité určiť si koordinátora párty alebo recepcie, ktorý je Vám stále k dispozícií a starostivo všetko s Vami konzultuje. Pomôžeme Vám pri každom kroku plánovacieho procesu. Ak hľadáte špecifické pesničky pre štandardné tance a tradičné príležitosti, radi ich odporučíme a súčasne dokážeme hudbou vyvážene zachytiť okamih typický práve pre Vás. Môžeme s Vami spolupracovať pri tvorbe Vášho hudobného zoznamu, prípadne si sami vyberiete, čo sa Vám páči. Zoznam skladieb môžete kedykoľvek doplniť, alebo pozmeniť. Náš Dj bude Vašim sprievodcom, sústredí sa na zábavu a zaistí obraz Vášho vlastného štýlu, nie Djovho. Úprava požiadaviek podľa priania zákazníka je kľúčová pri modelovaní perfektnej atmosféry pre Vašu párty, alebo svadobnú hostinu. Pri tvorbe scenára sme otvorení pre veľa osviežujúcich myšlienok a dávku inovatívnosti, ktorá bude charakterizovať predovšetkým Vašu osobnosť.

 

dolezite.jpeg

 

LeONE music service má Dj-ov, ktorí sú vysoko skúsení pre hranie svadobnej veselice a podujatí rôzneho druhu. Náš Dj prispôsobí štýl zábavy Vašim požiadavkám. Naozajstný profesionál, dokáže robiť svoju prácu a zároveň sledovať dianie na tanečnom parkete i mimo neho. Dj profesionál dokáže vycítiť správny moment na tancovanie, kedy treba hudbu stlmiť, či spraviť prestávku. Profesionál dokáže regulovať náladu a vie vytvoriť počas noci tzv. BOOM, ktorý býva spravidla 2 až 3 krát. Popri tom stíha príjemne komunikovať a plniť ochotne hudobné želania hostí.

 

 

Ku plánovaniu Vášho podujatia, alebo svadobnej hostiny je rozhodne dôležitý výber hudby. Naša hudobná fonotéka má obrovský záber. Umožňuje počuť rôzne hudobné štýly, od oldies až po súčasné novinky a to všetko v jeden večer. Náš Dj pohotovo zvládne premiešanie rôznych hudobných žánrov. Hravo a rozumne prispôsobí tanečné kolá s hudbou na počúvanie.

 

LeONE music service Vám ponúka poradenstvo predovšetkým vo chvíli, keď nie ste úplne rozhodnutý, ako má Vaša párty, alebo recepcia vyzerať. Sme schopní a kreatívni. Pred organizovaním párty i priamo na nich sa bežne stretávame s náročnými požiadavkami, ktoré striktne a prísne dodržiavame predovšetkým preto, aby ste boli spokojný. Máme stále na mysli Vaše predstavy o Vašej svadbe, alebo párty. Tak, ak ste jedným z ľudí, ktorý by radi formálne usporiadali presne čas do ktorého chcete prípitok a krájanie torty, určiť pesničku, ktorá má byť zahratá a prípadne poradie a postup Vašich prianí, LeONE music service Vás srdečne privíta a splní všetko uskutočniteľné podľa Vašich predstáv. Využijeme našu schopnosť, zručnosti a dodáme precízne to, čo práve chcete. Majte stále na pamäti, že Vy ste šéf a máte právo rozhodovať.

 

Na koniec odporučenie vyvarovať sa útraty za Djov, ktorí pôsobia ako socha. Sú jediní, ktorí vedia ako sa čo má robiť a neústupne prezentujú svoje názory. Keďže Vy ste tí, ktorý platíte, požadujte prezentáciu, zapísanie všetkého na čom sa dohodnete a sľuby zaistite na papieri, požiadajte o zmluvu a utvrďte sa, že Dj-company pracuje pre Vás na prvom mieste. Preto pozor. Je to predsa Váš event. Dôležité je poznať aj referencie, alebo byť verný vzťahom. Myslite dvakrát, predtým ako sa ku niekomu zaviažete v tomto type biznisu a aranžmá obzvlášť. V LeONE music service môžete vidieť celú našu prezentáciu, pomôžeme vytvoriť bodový scenár a kedykoľvek Vám dáme nahliadnuť do návrhu zmluvy.

 

Vykreslite si Vaše sny svadobnej veselice, alebo recepcie. Dajte si zahrať pesničky, ktoré milujete, pesničky ktoré Vás rozhýbu a dostanú do varu. Každý človek chce sledovať, ako bude Váš tanečný parket naplnený a praskať vo švíkoch. Zabezpečíme, aby Vaša svadba, alebo párty bola plná elegancie, prvotriednosti a pravej zábavy.

 

Želáme Vám pri výbere šťastnú ruku. V prípade ak sa obrátite na nás, radi a ochotne Vám pomôžeme vybrať to najvhodnejšie práve pre Vás a Vašu udalosť, či podujatie.